Trixie Connor kuljetusreppu ja – laukku lemmikille

27,90

Lemmikin kuljettamiseen ja kantamiseen suunniteltu kuljetuslaukku, jota voidaan kantaa myös selässä. Laukussa / repussa on molemmissa päädyissä aukeavat ovet, jotka saa aukeamaan joko kokonaan tai osaksi kaksipuolisen vetoketjun ansiosta. Kassissa on myös pienempi avattava luukku sivussa. Kantokassissa olevissa avattavissa kulkuaukoissa on  verkkoa “ikkunana” niin päädyissä kuin sivussakin, joten lemmikki näkee hyvin ympärilleen, ollen silti suojassa. Kuljetuskassin sisällä on myös laukkuun kiinni ommeltu, lyhyt pistoolilukollinen talutin, johon lemmikin voi halutessaan kiinnittää.

Harmaan musta kassi on kannettavissa niin laukun päällä olevista kahvoista kantaen tai sitä voidaan myös kuljettaa selässä, pehmustettujen olkainten ansiosta, jolloin saat kätesi vapaiksi. Kantorepussa on vetoketjullinen tasku kassin sivussa, pienten tavaroiden kuljetusta varten. Laukun sisäpohjallinen on irrotettavissa, esimerkiksi puhdistusta varten. Kuljetusreppu menee tarvittaessa pieneen tilaan ja on nopeasti koottavissa. Kuljetuslaukku sopii maksimissaan 8 kg painavan lemmikin kantamiseen ja kuljettamiseen.

Laukku on ulkomitoiltaan; pituudeltaan 42 cm, leveydeltään 21 cm ja korkeudeltaan 29 cm.

Vain 1 varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Lemmikin kuljetusreppu tai – laukku, joka soveltuu enimmillään 8 kiloa painavan lemmikin kantamiseen. Kantokassissa on kahvojen lisäksi olkaimet, joiden avulla kassia voidaan kantaa myös selässä, reppuna. Vetoketjulliset oviaukot sijaitsevat kassin molemmissa päissä, myöskin kuljetuslaukun keskellä on avattavissa oleva luukku. Irrotettava pohjallinen mahdollistaa helpon puhdistamisen. Mustan ja harmaan värinen kuljetuslaukku on tyylikäs ja menee myös pieneen tilaan silloin kun sitä ei tarvita.

Lisätiedot

Paino0,970 kg (kilogramma)
Mitat42 × 21 × 5 cm (senttimetri)
Koko

21 cm, 42 cm

Materiaali

Kangas

Väri

Harmaa, Musta

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie Connor kuljetusreppu ja – laukku lemmikille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...