Trixie, koiran reppu musta/punainen

19,90

Koiran kankainen reppu, väriltään musta/punainen, kuten tuotekuvassa. Repun ansiosta koira voi kantaa osan, vaikkapa omista tavaroistaan. Repussa on kaksi isompaa vetoketjullista taskua, molemmin puolin ja lisäksi tarrallinen verkkotasku. Repussa on mahanalla kaksi pikalukko kiinnitystä ja eturinnalla yksi. Kaikki pikalukolliset nauhat ovat pituudeltaan säädettävissä. Heijastintereet repun sivuilla tuovat näkyvyyttä hämärissä liikuttaessa. Reppu on kätevä varsinkin patikoidessa tai vaelluksella. Mutta miksipä reppua ei voisi käyttää, vaikka kauppareissuillakin ja koira saa toimia apurina, kantamalla osan ostoksista.

Koko (mittaathan koirasi rinnanympäryksen heti etujalkojen takaa):
Rinnannympärys säätyy välillä 73-92 cm
Jos koirallasi on kovin leveä eturinta on varminta mitata sekin. Edessä kaulan alla oleva rintaremmi säätyy noin 35 cm asti, joten mittaa koirasi eturinta eli vain ulkoneva etuosa, ei lavoista asti.

Muistathan kuitenkin, ettet rasita koiraasi liikaa tai laita reppuun koiralle liian painavia tavaroita kannettavaksi. Käytäthän reppua vain aikuisella (mutta älä vanhalla), terveellä ja hyväkuntoisella koiralla.

Vain 1 varastossa

Määrä:
kpl
Tuotetunnus (SKU): 4011905301037 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Trixie koiran reppu on kätevä varsinkin patikoidessa tai vaeltaessa koiran kanssa. Koira voi kantaa tavaroita apunasi, huomioithan kuitenkin että kuorma ei ole koiralle liian raskas, vaan on suhteutettuna koiran kuntoon ja kokoon.

Repussa olevat taskut mahdollistavat erilaisten tavaroiden kuljetuksen ja kantamisen. Selän leveä tukikangas on hengittävää ja miellyttävän pehmeää, mutta vahvaa kangasta, joten koiran on mukava kantaa reppua. Repun pikalukko kiinnitysten kohdilla on suojaavat kankaiset läpät, jotka tukevat ja estävät koiran karvojen joutumisen kiinnitysklipsien väliin.

Voit aloittaa repun kantamisen harjoittelun siitä, että aluksi vain puet repun koiralle. Kehuen ja palkiten koiraa sekä pukiessa että repun ollessa sen selässä. Näin koirasi tottuu ja ennen kaikkea kokee miellyttävänä repun käyttämisen ja sen että reppu puetaan koiran ylle. Vasta tämän jälkeen kannattaa alkaa harjoittelemaan kantamusten kanssa. Kun näät vähän vaivaa jo etukäteen, vaivasi palkitaan. Harjoittele varsinkin ennen pidempää lenkkiä tai vaellusta, jotta koira on kyseisellä reissulla mielissään pukiessasi / riisuessasi reppua ja saadessaan kantaa sitä. Mukavempi se on omistajallekin, kun esimerkiksi repun pukemisen suostutteluun, ei tarvitse enää reissussa ollessa käyttää aikaa. Huomioithan että koirissa on eroja, joten suhteuta totuttelu koirasi tarpeeseen. Osa koirista ei edes tunnu huomaavan sille puettua reppua, kun taas jonkun koiran mielestä se saattaa olla hyvinkin kummallista ja suorastaan epäilyttävää.

Lisätiedot

Paino0,335 kg (kilogramma)
Mitat25 × 15 × 5 cm (senttimetri)
Materiaali

Kangas

Väri

Musta, Punainen

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...