Trixie – kuonokoppa

5,909,90

Trixie kankainen kuonokoppa, on apuna esimerkiksi erilaisissa koiran hoitoon liittyvissä toimenpiteissä. Kuonokoppa on kankainen ja kevyt, koiran leuan alle jäävä osa on hengittävää verkkoa. Kuonokopassa on säätömahdollisuus kuonon päällä napakalla tarralla ja nylonnauhalla. Koiran korvien takaa menevässä “pantaosuudessa” on myös säätömahdollisuus, joten saat kuonokopan säädettyä koirallesi sopivaksi. Kiinnitys on muovisella pikalukolla niskasta korvien takaa.

Koiralle kannattaa opettaa kuonokopan pukeminen mukavan kautta ja harjoitella sen pitämistä aluksi vain käyttämällä sitä lyhyitä hetkiä päällä ja tekemättä heti koiran inhoamia / pelkäämiä hoitotoimenpiteitä, jotta koira ei yhdistä koppaa pelkkiin epämieluisiin tai sitä jännittäviin tapahtumiin. Toki kuonokoppaa ei tule muutoinkaan käyttää pitkiä aikoja, sillä jos pureminen halutaan estää, on se säädettävä napakaksi. Napakaksi säädettynä kuonokoppa vaikeuttaa tietysti esim. läähättämistä ja juomista, joten käytäthän vain tarvittaessa lyhyitä aikoja. Valikossa on myös suuntaa antamassa rodut joille koppa on yleensä sopiva.

Koot:
XS-S kuono osuus säätyy välillä 15-20 cm
S-M kuono osuus säätyy välillä 17-23 cm
M kuono osuus säätyy välillä 19-26 cm
M-L kuono osuus säätyy välillä 23-31 cm
L-XL kuono osuus säätyy välillä 24-34 cm

Kuvaus

Kuonokoppa koiralle. Opetathan koirallesi kuonokopan pukemisen ja pitämisen vähitellen ja siitä ahkerasti palkaten, jotta kopan käyttäminen on koiralle mieluisaa. Kuonokoppa on valmistettu mustan värisestä kevyestä, mutta kestävästä nylonista.

Valmistaja Trixie

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

XS-S Jackrusseli, S-M Villakoira, M – Bordercollie, M-L Dalmatialainen, L-XL Berni/Tanskandoggi

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie – kuonokoppa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...