Trixie monitoimi heijastintalutin, 200cm

17,9018,90

Kahdella lukolla varustettu, pyöreä, pituudeltaan säädettävissä oleva talutin. Talutushihnassa on selkeästi näkyvää heijastin kangasta koko taluttimen pituudelta. Talutushihna voidaan näppärästi ja nopeasti säätää lyhyemmäksi tai pidemmäksi, pistoolilukon ja metallirenkaiden avulla. Talutin soveltuu myös kahden koiran lenkittämiseen samalla taluttimella, kahden, molemmissa päissä olevan lukon ansiosta.

Talutin säätyy lyhimmillään noin 110 cm ja pisimmillään noin 185 cm, lukosta lukkoon mitta on 200 cm. Talutin on saatavissa kahdessa eri paksuudessa, jotka ovat tuotekuvassa nähtävissä vierekkäin.

Tuotetunnus (SKU): 1358 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Monitoimi heijastin talutin, on säädettävissä kolmeen eri pituuteen. Talutin on saatavissa kahdessa eri vahvuudessa, kapeampi talutin soveltuu pienille koirille ja paksumpi keskikokoisille ja isohkoille koirille.

Hihna on pyöreä ja mukavan kevyehkö kädessä.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Materiaali

Nylonnauha

Väri

Harmaa, Musta

Koko

1,2 cm x 200 cm, 1,8 cm x 200 cm

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie monitoimi heijastintalutin, 200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...