Trixie turvavyöhön kiinnitys hihna, musta

6,90

Mustan värinen turvavyö talutin koiralle. Turvavyö voidaan asentaa auton omaan turvavyöhön, auton mallista tai sen turvavöiden mallista riippumatta. Pujotettava turvavyö sujautetaan siis auton oman turvavyön yli, jonka jälkeen auton turvavyö kiinnitetään / lukitaan normaalisti. Lisäkuvassa kiinnitys on nähtävissä selkeämmin.

Turvavyö hihnan avulla, koirasi matkustaa turvallisesti kytkettynä autoilun ajan. Turvavyö hihna olisi suositeltavaa kiinnittää tukeviin ja topattuihin valjaisiin. Turvavyö hihna on valmistettu vahvasta turvavyö nauhasta ja se on pituudeltaan 27 cm (lukon kanssa) ja leveyttä nauhalla on 4,5 cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4011905127736 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Trixie turvavyö pitää koiran kytkettynä autoilun ajan. Helposti asennettava hihna, soveltuu kaikkiin automalleihin. Hihna pujotetaan auton omiin turvavöihin, joten se soveltuu käytettäväksi autossa kuin autossa. Hihnan vaihtaminen esimerkiksi toiseen autoon käy nopeasti ja helposti.

Lisätiedot

Paino0,080 kg (kilogramma)
Mitat15 × 4,5 × 2 cm (senttimetri)
Materiaali

Tekstiili

Väri

Musta

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie turvavyöhön kiinnitys hihna, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *