Trixie urosvyö / merkkailusuoja

9,9011,90

Urosvyö on hyvä apu silloin, kun koiralla on taipumusta merkkailemiseen. Usein jo suojavyön laittaminen hillitsee poikakoiran koivennosto intoa, kun koira hoksaa ettei se tuotakaan tulosta. Voidaan käyttää myös vanhoilla koirilla tai esim. leikkauksen jälkeen virtsanpidätysvaikeuksissa suojana. Vyö on valmistettu kevyestä ja hengittävästä mesh – kankaasta. Imukykyinen side tai kangas voidaan pujottaa vyön läppien alle. Urossuoja on helppo pukea ja riisua. Vyön mallisena se pujotetaan koiran mahan alta ja kiinnitetään tarrojen avulla koiran selän päältä.

Pakkaus sisältää yhden urosvyön ja 3 imukykyistä suojaa. Urosvyön voi pestä 30 asteessa.

Kuvaus

Merkkailevan uroskoiran kanssa antaa mielenrauhaa suojavyö, joka estää ei toivotut merkkailut esim. sisätiloissa tai kyläillessä. Merkkailun estävä vyö on väriltään tummansininen.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

S 29-37 cm, S-M 37-45 cm, M 45-55 cm

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie urosvyö / merkkailusuoja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...