Kookos pesämökit 3 kpl /pkt

7,908,90

Aidot kookokset, ovat 100% luonnontuotteita. Ne on puolitettu ja jokaisessa puolikkaassa on yksi oviaukko. Myydään kolmen kappaleen setteinä, joten eläinystäväsi saa useamman mökin riemukseen. Soveltuvat mainiosti jyrsijöille, matelijoille sekä akvaarioonkin.

Saatavissa kahdessa eri koossa, sisähalkaisijaltaan noin 7 – 9 cm ja noin 9 – 12,5 cm. Korkeudeltaan pesämökit ovat vaihdellen n. 5 – 8 cm.

Kuvaus

Kookoksen kuoresta valmistetut luonnolliset pesämökit, ovat kestäviä ja kiehtovan näköisiä. Pienen jyrsijän hauskat pesämökit, edullisesti kolmen settinä.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

halkaisija 7-9 cm 3kpl, halkaisija 9-12,5 cm 3kpl

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kookos pesämökit 3 kpl /pkt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *