FinNero Bambino pentupanta, Harmony

17,9018,90

Viehättävä BAMBINO-panta on erittäin pehmeä ja kevyt, jonkin verran joustava sekä miellyttävän tuntuinen kaulassa. Tätä pantaa voidaan käyttää ensipantana pennuilla, pienellä aikuisella koiralla ja sopii se myös kissoille. Metallisella pikalukolla oleva panta on helppo pukea lemmikin kaulaan, lukko on samalla kestävä ja kuitenkin verrattain kevyt.

Panta on pohjaväriltään vaalean harmaa, pannassa vuorottelevat tähdet ovat mustia ja valkoisia. Pannassa olevat metalliosat ovat väriltään kromin/hopean värisiä. Pantaa on saatavissa kahdessa eri pituudessa sekä leveydessä.

KokoKaulanympärysLeveys
S17-28 cm1 cm
M29-38 cm2 cm

Kuvaus

FinNero Bambino Harmony panta soveltuu varsinkin pennuille ja pienille koirille. Pannan pieni joustavuus tuo mukavuutta hihnassa kulkemisen opettelemiseen. Kevyt, mukavan tuntuinen kaulapanta, jossa on helposti ja nopeasti kiinnitettävä pikalukko.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

S 17-28 cm, L 29-38 cm

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...