Nahka-Nasta Leveä puolikiristyvä nahkapanta, valkoinen

29,9031,90

Valkoinen, leveä puolikiristyvä nahkainen kaulapanta, jossa kiristyvä osuus on myös nahkaa, joten se ei käytössä kulutua karvoja, kuten ketju saattaa. Tämä laadukas panta on leveä, joten sitä on koiran mukava pitää ja se on miellyttävä kaulassa. Metalliosat pannassa ovat kromin / hopean väriset.

Koko:
35 cm, panta on kiristyneenä 25 ja maksimi 35 cm, leveydeltään 4 cm
45 cm, panta on kiristyneenä 35 ja maksimi 45 cm, leveydeltään 4 cm
50 cm, panta on kiristyneenä 40 ja maksimi 50 cm, leveydeltään 4 cm

Valmistaja kotimainen Nahka-Nasta.

Kuvaus

Leveä nahkapanta on väriltään valkoinen. Vinttikoirapanta on miellyttävä koiran kaulassa ja se on nopea ja helppoa pukea koiralle taikka riisua koiralta. Laadukas nahkainen kaulapanta on valmistettu ammattitaidolla Suomessa. Panta on vahva ja kestävä, mutta samalla kaunis katsella.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

35 cm, 45 cm, 50 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Valkoinen

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Leveä puolikiristyvä nahkapanta, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...