Nahka-Nasta nahkainen näyttelytalutin 70cm, ruskea ommeltu

18,9019,90

Nahkainen näyttelytalutin ruskea on laadukasta kotimaista käsityötä. Näyttelytalutin on tarkoituksella mukavan lyhyt ja soveltuu mainiosti keskikokoisen ja ison koiran esittämiseen, sillä ylimääräistä hihnan pituutta ei jää turhaan pyörimään ja häiritsemään. Laadukas rasvanahka on miellyttävän tuntuista kädessä ja käytössä vielä paranee entisestään. Näyttelytaluttimessa on laadukas kromattu BGB -lukko. Soveltuu lyhyen pituutensa ansiosta myös muihin koiraharrastuksiin, treenitaluttimeksi.

Saatavissa kahdessa eri leveydessä.

Tuotetunnus (SKU): 90001-4 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Nahkainen näyttelytalutin ruskea, ommeltu on saatavissa myös punottuna. Nahkainen talutin soveltuu varsinkin isohkojen ja voimakkaiden koirien näyttelytaluttimeksi. Talutin sopii myös muihin koiraharrastuksiin, joissa koira suorittaa lähellä ohjaajaa.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

0,8 x 70 cm, 1,2 x 70 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Tummanruskea

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...