Nahka-Nasta nahkainen näyttelytalutin mustalla ketjupannalla

23,90

Tyylikäs mustasta laadukkaasta nahkasta oleva talutin, jossa on kiinteä mustan värinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaulapanta. Taluttimen metalliniitit ovat myöskin mustan väriset. Ketjukaulain on kokonaan kiristyvä. Taluttimessa on käsilenkku ja se on pituudeltaan 60 cm.

Talutin on mukavan taipuisaa nahkaa ja leveydeltään 0,8 cm. Ketjupanta on kiiltävää, metallinhohtoisen mustaa ketjua ja vain 0,6 cm leveydeltään. Valikossa oleva koko on ketjupannan maksimimitta, joten huomioithan, että tämän mitan tulee mahtua myös sujuvasti koiran pään yli.

Tuotetunnus (SKU): NN-näyttelytalun-ketjupannalla Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Nahkainen näyttelytalutin, mustalla ketjupannalla. Tyylikäs kokonaisuus näyttelykehään. Laadukkaasta ja taipuisasta rasvanahkasta valmistettu talutin on varustettu kiintonaisella, kauniin mustan värisellä ketjupannalla.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm

Materiaali

Nahka, Ruostumaton teräs

Väri

Musta

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta nahkainen näyttelytalutin mustalla ketjupannalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...