Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin tummanruskea / kulta

22,90

Tummanruskeasta nahkasta valmistettu näyttelytalutin ja – panta, jota somistaa kullanväriset metalliosat. Taluttimessa on käsilenkku ja se on valmistettu jämäkästä, mutta ohuesta nahkasta. Pannalla on leveyttä nahkaosuudestaan 1,2 cm ja taluttimella 0,8 cm. 32-40 cm pannan kanssa oleva talutin on mitaltaan 70 cm ja muiden kokojen talutinosuudet ovat pituudeltaan 60 cm.

Kokovalikkoon taluttimet on listattu pannan koon mukaan, eli pannan koko kiristyneenä sekä maksimi koossaan (kiristyvän osion kanssa).

Tuotetunnus (SKU): NN-pk-näyttelytalutin-truskea-kulta Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin tummanruskea ja kulta. Hurmaava talutin ja panta yhdistelmä, näyttelytaluttimeksi. Tummanruskeaa napakkaa nahkaa ja kultaista, ruostumattomasta teräksestä valmistettua ketjua.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

32-40 cm, 42-50 cm, 52-60 cm

Materiaali

Nahka, Ruostumaton teräs

Väri

Kulta, Tummanruskea

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin tummanruskea / kulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...