Jokke Wasa, nahkainen puolikiristyvä panta, valkoinen

(1 tuotearvio)

17,90

Pehmoisesta valkoisesta nahkasta valmistettu, pyöreäksi ommeltu, turkkiystävällinen, kaunis ja kevyt panta. Pannan ketjuosuuskin on kevyt, joten sopii mainiosti pienillekkin koirille. Panta on ommeltu niin että sauma jää pannassa ulospäin, joten sauma ei kuluta karvaa tai paina koiran kaulaa.

Leveydeltään/paksuudeltaan pannan nahkaosuus on noin 1 cm ja ketju on leveydeltään 0,5 cm. Valmistaja Jokke.

Kuvaus

Kevyt, pehmeästä valkoisesta nahkasta valmistettu, pienilenkkisellä, kevyellä ja kapealla ketjulla oleva puolikiristyvä koiran kaulapanta. Ohuutensa ja keveytensä puolesta soveltuu myös näyttelypannaksi.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

19-27 cm, 25-33 cm, 31-39 cm, 35-43 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Valkoinen

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

1 arvio tuotteelle Jokke Wasa, nahkainen puolikiristyvä panta, valkoinen

  1. Tanja Malinen (varmistettu kirjoittaja)

    Joken huippu- laatua! Panta on kaunis, pehmeä ja kevyt. Ja Kaikkea kaverille- kaupan palvelu on taas kerran aivan ensiluokkaista! Laitoin haalarista kyselyä facen kautta sunnuntaina ja yllätyksekseni sain vastauksen heti! Ei mikään muu liike palvele näin hyvin! Kiitos taas kerran siis hyvästä palvelusta, pikaisesta toimituksesta ja hyvästä tuotteesta!

    • Kaikkea Kaverille -Heidi

      Oi, ihana kuulla, että tuote on mieluisa ja suuret kiitokset mieltä lämmittävästä palautteestasi 🙂

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...