Nahka-Nasta Leveä puolikiristyvä nahkapanta koristetikkauksella, valkoinen

29,9031,90

Leveä, puolikiristyvä nahkainen kaulapanta, on helppo ja nopea sujauttaa koiran kaulaan.

Tämä laadukas Suomen avainlipputuote on valmistettu käsityönä Suomessa. Panta on mukavan kevyt ja taipuisa. Pannassa on Sprengerin valmistama laadukas ketjuosuus ja pantaan on koristeommeltu harmaa koristetikkaus tuomaan pantaan vielä lisänäyttävyyttä. Nämä mukavan leveät pannat ovat leveydeltään 4 cm (nahkaosuudesta).

Pantojen koot, panta pienimmillään kiristyneenä ja isoimmillaan :
30 cm 20 – 29 cm
35 cm 25 – 34 cm
40 cm 29 – 39 cm
45 cm 35 – 44 cm 
50 cm 40 -49 cm

Mittaathan koirasi kaulanympäryksen lisäksi napakan mitan koiran kaulan yläosasta heti korvien takaa, jotta tiedät minkä verran kaulapannan tulisi olla kiristyneenä, jottei panta sujahda koiran kaulasta kiristyneenä ollessaan pois. Hyvä olisi ottaa mitta myös koiran korvien kohdalta tai vähän niitä ennen (päänympärys), jotta saat selville minkä kokoinen panta mahtuu vaivattomasti pujottaa koirasi pään yli kaulaan.

Kuvaus

Nahkapanta valkoinen on kotimaista käsityötä oleva mukavan leveä, puolikuristava vinttikoirapanta koiralle. Pannassa on hopeisella / harmaalla langalla ommeltu koristetikkaus ja sen metalliosat ovat krominväriset.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

30 cm 20 – 29 cm, 35 cm 25 – 34 cm, 40 cm 29 – 39 cm, 45 cm 35 – 44 cm, 50 cm 40 – 49 cm

Materiaali

Nahka

Väri

Valkoinen

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta Leveä puolikiristyvä nahkapanta koristetikkauksella, valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...