Ale!

FinNero Ratia, puolikiristyvä pehmopanta, pinkki

9,90

RATIA pehmopanta on puolikiristyvä kaulapanta, joka on helppo pukea koiralle sekä ottaa pois koiran kaulasta. Heijastinraita kiertää pannassa ympäriinsä, joka auttaa näkymään myös pimeällä ja hämärissä liikuttaessa.

Pehmusteena pannassa on pehmeä SOFT-materiaali, joka ei nukkaannu. Se on myös erittäin miellyttävä käyttäjälleen, eikä hankaa koiran ihoa eikä takuta turkkia. Leveä panta on hellempi, koiran kaulaan ja niskaan kohdistuvaa painetta tasaisemmin laajemmalle alalle jakavana.

Kokovalikossa on ilmoitettu pannan minimi- ja maksimimitta. Oikean koon selvittämiseksi, mittaathan koirasi pään leveimmän kohdan, jotta panta mahtuu helposti sujahtamaan pään yli kaulaan, sekä kaulan ympärysmitta. Hyvä olisi mitata myös koiran kaulan kapein kohta heti korvien takaa, niin tiedät minkä kokoinen pannan pitäisi pienimmillään olla ettei panta kiristyneenä ollessaan lähde kaulasta.

Kuvaus

FinNero Soft pehmopanta on mukavan leveä ja ihastuttavan pehmoinen kaulapanta koiralle. Tämä laadukas panta on monen koiran omistajan suosikki, soveltuu niin isoille kuin pienillekkin koirille. Helposti puettavissa ja riisuttavissa.

Pantojen leveys (pehmustettu osuus);
25-32 cm pannassa 3,5 cm,
30-37 cm pannassa 4 cm
35-42cm pannassa 4,5 cm
40-47 cm pannassa 5 cm
40-50cm pannassa 5,5 cm
45-55cm pannassa 6 cm

RISTOMATTI RATIA on suunnitellut oman Grafico Dog International-kuosin, johon on yhdistetty ihanan pehmeä fleece-pehmuste.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

25 – 32 cm, 30 – 37 cm, 35 – 42 cm, 40 – 47 cm, 40 -50 cm, 45 – 55 cm, 50-60 cm, 55-65 cm

Väri

Pinkki

Brand

FinNero

Olemme suomalainen, eläinrakas lemikkitarvikkeiden suunnittelija ja valmistaja. Meille tärkeintä on tuotteidemme käytännöllisyys, värikkyys ja uniikki design, unohtamatta mukavuutta ja korkeaa laatua. Mallistoistamme löydät Suomessa suunnitellut taluttimet, valjaat, pannat, narttusuojat, urosvyöt ja monet muut tuotteet eläinystävälllesi. Haluamme tarjota lemmikillesi vain parasta, aivan kuten sinäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FinNero Ratia, puolikiristyvä pehmopanta, pinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...