Trixie, jyrsijän taivuteltavat tikkaat 27 cm

4,90

Kuorellisesta puusta valmistettu silta tai tikkaat, joita voi taivuttaa haluttuun muotoon. Tikkaiden toisessa päässä on metalliset koukut, joilla sillan, tikkaat tai kulkuväylän saa toisesta päästään kiinni häkin pinnoihin.

Taivuteltuna tikkaat pysyvät muodossaan. Tikkailla on pituutta 27 cm ja leveyttä 7 cm.

Varastossa

Määrä:
kpl
Tuotetunnus (SKU): 4011905061061 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Kuorellisesta puusta valmistettu silta tai tikkaat, joita voi taivuttaa haluttuun muotoon. Tikkaiden toisessa päässä on metalliset koukut, joilla sillan, tikkaat tai kulkuväylän saa toisesta päästään kiinni häkin pinnoihin. Kiva muunneltavissa oleva virike jyrsijälle.

Taivuteltuna tikkaat pysyvät muodossaan. Tikkailla on pituutta 27 cm, joten näillä ylttää jo aika pitkälle. Leveydeltään tikkaat ovat 7 cm.

Lisätiedot

Paino0,115 kg (kilogramma)
Mitat27 × 7 × 4 cm (senttimetri)
Materiaali

Puu

Väri

Ruskea

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie, jyrsijän taivuteltavat tikkaat 27 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...