Trixie, Pentupannat 6 kpl/pkt

8,90

Pentupannat kuudessa eri värissä. Enää ei mene pentulaatikon samannäköiset temmeltäjät sekaisin, kun jokainen pentu saa oman väikkään pantansa. Samalla pentu saa totutella kevyen pannan käyttöä. Pentupannoissa on säätövaraa ja näppärä muovinen helposti ja nopeasti kiinni napsautettava pikalukko. Pannoissa ei ole hihnan kiinnitykseen tarkoitettua lenkkua tai rengasta, jotta pentu ei tarkerru pannastaan mihinkään ja koska tämä setti on tarkoitettu vain pentujen erottumiseen toisistaan. Molemmissa seteissä on värit kuten kuvassa.

Koot:
S-M kaulanympärys 17-25 cm
M-L kaulanympärys 22-35 cm

Kuvaus

Pentupanta, 6 kappaleen setti, pikkupentujen tunnistamiseen ja erottamiseen toisistaan.

Pentupannat kuudessa eri värissä. Enää ei mene pentulaatikon samannäköiset temmeltäjät sekaisin, kun jokainen pentu saa oman värisen pantansa. Samalla pentu saa totutella kevyen pannan käyttöä. Pentupannoissa on säätövaraa ja näppärä muovinen helposti ja nopeasti kiinni napsautettava pikalukko. Pannoissa ei ole hihnan kiinnitykseen tarkoitettua lenkkua tai rengasta, jotta pentu ei tarkerru pannastaan mihinkään ja koska tämä setti on tarkoitettu vain pentujen erottumiseen toisistaan. Molemmissa seteissä on värit kuten kuvassa.

Koot:
S-M kaulanympärys 17-25 cm
M-L kaulanympärys 22-35 cm

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

S-M 17-25 cm, M-L 22-35 cm

Materiaali

Kangas

Väri

Musta, Oranssi, Punainen, Sininen, Vaaleanpunainen, Vaaleanvihreä

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trixie, Pentupannat 6 kpl/pkt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...