Dogman monitoimitalutin violetti, 200 cm

14,9016,90

Ihana violetin värinen, monitoimi talutin on säädettävissä kätevästi pituudeltaan, jos tarvitset koirallasi välillä lyhyempää ja välillä pidempää talutushihnaa. Talutin soveltuu myös kahden koiran samanaikaiseen taluttamiseen, hihnan molemmissa päissä olevien pistoolilukkojen ansioasta. Taluttimessa on kolme eri pituuden säätömahdollisuutta. Halutessasi voit myös kietaista taluttimen vyötärön ympäri, jolloin saat kätesi vapaiksi ja koira on edelleen kytkettynä.

Taluttimen metalliosissa on näyttävä gun metal viimeistely, joten ne ovat väriltään metallinhohtoisen mustat. Talutushihnassa on heijastinnauhat molemmin puolin, jotka tuovat turvaa hämärässä ja pimeällä lenkkeilyyn. Taluttimessa olevat heijastintikkaukset näkyvät selkeämmin, kuin tuotekuvassa.

Talutin on pituudeltaan 200 cm säädettävissä lyhyemmäksi. Talutinta on saatavissa leveydeltään 1 cm, 1,5 cm ja 2 cm.

Kuvaus

Violetti, kapeahko monitoimitalutin, jonka pituutta voidaan helposti säätää. Talutinta voidaan käyttää myös kahden koiran ulkoilutukseen. Tyylikäs ja kevyt kankainen talutin monen kokoisille koirille.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

10mm x 200cm, 15mm x 200cm, 20mm x 200 cm

Brand

Dogman

"Vuodesta 1965 lähtien Dogman on panostanut lemmikkieläinten hyvinvointiin tuomalla markkinoille laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan, joiden tarkoituksena on luoda iloa ja onnea kaikille perheenjäsenille!"

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dogman monitoimitalutin violetti, 200 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...