Flexi Standard musta, 5 m

14,9015,90

Saksassa valmistetut Flexi kelataluttimet on tunnettuja laadustaan jo vuosikymmenten takaa. Flexi Standard Cord malli on varustettu perinteisellä vahvalla pyöreällä nyörillä ja siinä on vahva ja tehokas jarru sekä lukitusjärjestelmä. Maksimipituus taluttimessa on 5 metriä.

Kelatalutin on erityisen kätevä, silloin kun et voi pitää koiraasi vapaana, mutta ulkoilette alueella, jossa koirasi voi liikkua vapaammin haistellen ja touhotellen myös jonkin matkan päässä sinusta. Taluttimen saa myös lukittua haluamaasi pituuteen ja pysäytettyä tarvittaessa, joten koirasi voi ulkoilla vapaasti, mutta kuitenkin turvallisesti kytkettynä ja hallinnassasi. Soveltuu mainiosti käytettäväksi myös muille lemmikeille.

S – kokoinen flexi on alle 12 kg painaville lemmikeille
M – kokoinen flexi on alle 20 kg painaville lemmikeille

Flexi logo

Kuvaus

Flexi on kätevä kelautuva niin sanottu kelatalutin koiran ulkoilutukseen, joka sallii koiran “vapaan” liikkumisen, vaikka koira on kytkettynä ja hallinnassasi. Talutin on hyvin käteen sopiva ja hihnan lukitus ja vapautus toimii peukalolla nappia painamalla tai vapauttamalla nappi. Voit myös halutessasi lukita taluttimen tiettyyn pituuteen, niin sinun ei tarvitse jarrutella koiran menoa vaan kelasta ei juokse narua, lukituksen ollessa päällä. Lukitus on helposti kytkettävissä ja poistettavissa pienempää nappia liuttamalla lukittaessa eteen ja vapauttaessa taakse. Väriltään musta, mustalla pyöreällä punosnarulla.

Soveltuu niin koirien, kissojen kuin pieneläintenkin ulkoilutukseen. Vahdithan kuitenkin ettei lemmikkisi pääse pureksimaan narua.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

S alle 12 kg, M alle 20 kg

Brand

Flexi

Flexi logo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Flexi Standard musta, 5 m”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...