Kankainen puolikiristyvä näyttelypanta

4,504,90

Säädettävissä oleva näyttelypanta koiralle. Panta on kevyehkö ja sen pituuden säätäminen on helppoa. Pannassa on metallinen, krominvärinen kiristyvä ketju sekä pituuden säätösolki. Pantaa on saatavilla; valkoisena, harmaana, vaaleanruskeana ja mustana.

Pantojen ketjuosuuden pituus on noin 10 cm. Pienemmän kokoinen panta on pienimmillään kiristyneenä on 20 cm ja suurimmillaan ketju mukaan laskettuna, panta on 42 cm. Mittojen välillä panta säätyy portaattomasti. Isomman kokoiset pannat ovat minimi mitassaan 28 cm ja maksimi pituudessaan ketjun kanssa 59 cm. Huom! Panta on kapea ja kevyt, mutta isosta säätövarastaan huolimatta ei suositella vahvoille, vetäville tai yli 15 kg painoisille koirille ja muutoinkin vain näyttelykäyttöön. Kaulapannan tulisi maksimimitassaaan mahtua vaivattomasti koiran pään ja korvien yli kaulaan. Pannat ovat leveydeltään 0,7 cm.

Tuotetunnus (SKU): 93STE079 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Puolikiristyvä näyttelypanta on nauhasta valmistettu kevyehkö kaulapanta. Pantaa on saatavilla useammassa värissä. Kuvasta vasemmalta oikealle värit ovat: valkoinen, harmaa, vaaleanruskea ja musta. Metallinen säätöklipsin saa helposti liukumaan haluttuun kohtaan ja näin panta on toivotun pituinen.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri ja koko

Valkoinen 20-42 cm, Valkoinen 28-59 cm, Harmaa 20-42 cm, Harmaa 28-59 cm, Vaaleanruskea 20-42 cm, Musta 20-42 cm, Musta 28-59 cm

Materiaali

Nylonnauha

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kankainen puolikiristyvä näyttelypanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...