Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin musta / messinki

22,90

Tyylikäs kokonaisuus, mustaa nahkaa ja messingin värisillä metalliosilla. Ketjuosuus on valmistettu laadukaasta ruostumattomasta teräksestä. Nahka on aika napakkaa ja jäykähköä, joka toki pehmenee käytössä. Talutin on leveydeltään 0,8 cm ja panta 1,2 cm eli pannassa on vähän enemmän leveyttä, jotta sitä on mukavempi koiran käyttää.

Valikossa oleva koko on pannan koko kiristyneenä ja kokonaismitassaan. Talutin osuus on 32-40 cm pannallisessa taluttimessa 70 cm ja isomman kokoisissa 60 cm.

Tuotetunnus (SKU): NN-puolikiristyvä-näyttelytalutin-musta-messinki Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin, musta ja messinki. Talutin ja panta yhdistelmä näyttely käyttöön. Lyhyehkö talutin on kätevä, jottei sitä tarvitse turhaan kääriä lyhyemmäksi ja panta sekä talutin sopivat saumattomasti yhteen.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

32-40 cm, 42-50 cm, 52-60 cm

Materiaali

Nahka, Ruostumaton teräs

Väri

Messinki, Musta

Brand

Nahka Nasta

"Haluamme vaalia Nahka-Nasta -tuotteiden yli kaksikymmenviisivuotista muotoilua ja varmistaa, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat laadukkaita. Asiakkaidemme ja toki myös loppuasiakkaidenkin tyytyväisyys on meille kunnia-asia.Tuotteet valmistaa ja tuotantoketjua valvoo satulasepän ja verhoilijan töitä aiemmin tehnyt Janne, joten kokemusta ja osaamista nahan käsittelystä löytyy. Myös tavarantoimittajat on valittu tarkoin. Tuotteet tehdään ammattitaidolla käsityönä Orimattilassa."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahka-Nasta puolikiristyvä nahkainen näyttelytalutin musta / messinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...