Näyttelytalutin levennetyllä ja säädettävällä pannalla, musta

9,9011,90

Näyttelytaluttimessa on reilulla säädöllä oleva pantaosuus, jossa on myös kevyt levennys. Taluttimet ovat mustia ja niissä on hopean väriset metalliosat. Kuvassa taluttimet vasemmalla oleva on ohuin (1.koko), keskellä on keskikokoinen (2.koko) ja oikealla oleva on paksuin (eli 3.koko).

1. Koossa pantaosuus säätyy noin 20 cm – 68 cm asti ja taluttimen pituus on 98 cm (käsilenkistä pidettäessä, mutta mitta on ilman pantaosuutta). Talutin on paksuudeltaan vain 3 mm pyöreää punosta ja levennetystä kohdasta 5 mm (levennetty osuus on pituudeltaan 12 cm).

2. Koossa pantaosuus säätyy noin 23 – 70 cm  ja taluttimen pituus on 98 cm (käsilenkistä pidettäessä, mutta mitta on ilman pantaosuutta). Talutin on paksuudeltaan 5 mm nauhaa ja levennetystä kohdasta 7 mm (levennetty osuus on pituudeltaan 16 cm).

3. Koossa pantaosuus säätyy noin 30 cm – 70 cm asti ja taluttimen pituus on 98 cm (käsilenkistä pidettäessä, mutta mitta on ilman pantaosuutta). Talutin on paksuudeltaan 7 mm nauhaa ja levennetystä kohdasta 10 mm (levennetty osuus on pituudeltaan 20 cm).

Valikossa on ilmoitettuna ensin pantaosuuden säätövara ja tämän jälkeen mainittuna taluttimen paksuus.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

Näyttelytalutin ja panta yhdistelmä, jossa pantaosuus on vähän levennetty. Taluttimet ovat kolmea eri paksuutta/leveyttä: 0,3 cm, 0,5 cm tai 0,7cm, kaikki ovat pituudeltaan 98 cm. Pannoissa on reilusti säätövaraa, mutta huomioithan koirasi koon mukaan myös taluttimen paksuuden.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko:

1. 20 – 68 cm 3 mm, 2. 23 – 70 cm 5 mm, 3. 30 – 70 cm 7mm

Brand

Show Tech

Show Tech on asiantuntijuuden tuloksena syntynyt tuotemerkki, joka on osoitus laadusta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näyttelytalutin levennetyllä ja säädettävällä pannalla, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...