Jokke Patukka Split 14 tai 18cm

9,9011,90

Nahkasta valmistettu motivointipatukka, jossa käsilenkku kulkee myös nahkaosan sisällä ja näin ollen on koko lelun mitalta tuomassa leluun lisää kestävyyttä. Lelua on saatavissa kahdessa eri pituudessa. Pienemmässä nahkaosuuden pituus on 14 cm ja leveys noin 4 cm, lelun kokonaispituus on 30 cm. Isommassa nahkaosuus on 18 cm ja lelu on leveydeltään 3-4 cm, kokonaispituus käsilenkin kanssa on 35 cm.

Pienemmät ovat pehmeämpää mokkamaista ruskeaa nahkaa ja isommissa osa on valmistettu jämäkämmästä nahkasta. Näissä kovemmissa nahkaosuus on väriltään harmaa tai musta ja pehmeät isommista ovat ruskeita. Pudotusvalikosta voit valita haluatko kovemman vai pehmeämmän palkkauslelun. Valmistaja Jokke.

Kuvaus

Motivointipatukka koiralle, koiraharrastuksiin ja treeneihin. Split treenilelua on saatavissa kahdessa eri pituudessa. Aidosta nahkasta valmistettu kestävä treeni – ja palkkauslelu, motivoivaan koiran palkkaamiseen. Saatavissa pehmeämmällä, mokkamaisella nahkalla tai jämäkämmästä nahkasta valmistettuna.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Koko

14 cm pehmeä, 18 cm kova, 18 cm pehmeä

Materiaali

Nahka

Koko

14cm, 18cm

Brand

Jokke

Koiraystävälliset tuotteet jo sadan vuoden kokemuksella! Aidon pintanahan ominaisuudet tekevät siitä taluttimiin ja pantoihin ylivoimaisen materiaalin; se on miellyttävä talutinta pitävään käteen, pehmeä koiran kaulaan, kestää erilaiset säävaihtelut, tuotetaan Euroopan Unionin alueella ja on  ruokatuotannon sivutuote. Tuotteemme valmistetaan Kälviällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokke Patukka Split 14 tai 18cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...