Trixie joustava pehmopiikkinen palkkalelu

11,90

Todella pehmoinen ja ihanan muhkea lelu, joka houkuttaa koiran upottamaan hampaansa siihen. Lelussa on myös jousto, joka tekee leikkihetkestä vielä mieluisamman, estäen äkkinäiset nykäykset. Myös omistaja on huomioitu, sillä käsilenkun sisus on miellyttävää pehmeää kangasta ja siitä on hyvä pitää kiinni. Hyvä ja motivoiva palkkalelu treeneihin ja koulutukseen.

Pituutta pehmo osuudella on 18 cm ja leveyttä 8 cm, käsilenkku ja joustavaosuus ovat pituudeltaan 28 cm (venytettynä noin 43 cm) ja leveyttä käsilenkussa on mukavat 2,5 cm. Saatavissa kolmessa raikkaassa värissä.

Kuvaus

Palkkalelu koiralle. Soveltuu hyvin pienillekkin koirille pehmeytensä ansiosta. Huippu kiva palkkaamis lelu koiralle, joka innostaa niin pennut kuin senioritkin ja kaikki siltä väliltä leikin tiimellykseen!

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa
Väri

Turkoosi/Sininen, Vihreä /Oranssi, Pinkki/Violetti

Brand

Trixie

"TRIXIE on seuranasi aina lemmikkiäsi syntymästä vanhuuteen, kotona ja retkillä, harrastuksissa ja lenkkipolulla sekä kaikkiin vuodenaikoihin sopivilla tuotteilla.Emme ota vain huomioon kaikkien rotujen erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita, vaan pidämme silmällä myös ajankohtaisia ​​trendejä.       TRIXIE tuotteista löytyy jokaiselle eläinystävälle sopivia tarvikkeita. Tämä ei johdu vain 6 500 tuotteen laajasta tuotevalikoimastamme, vaan myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme."

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.