For My Dogs yhdistelmä talutin pehmopannalla, tummansininen

17,90

Voiko olla kätevämpää kuin tämä talutin-panta yhdistelmä joka on kevyt, menee pieneen tilaan ja on helppo sujauttaa koiran kaulaan tarvittaessa, ilman että joudut etsimään pannasta hihnan kiinnityssolkea kiinnittääksesi taluttimen! Kaiken lisäski pantaosa on levennetty ja vuorattu mitä pehmoisimmalla pörrökankaalla, joten on koirallekkin miellyttävä käyttää. Hihna-panta yhdistelmä on ilo myös silmälle.

Miellyttävän pehmeästä ja taipuisasta nauhasta valmistettu talutin ja puolikiristyvä panta yhdistelmä. Taluttimessa ja pannassa kulkee toisella puolella kaunis tähtikuvioinen koristenauha. Yhdistelmä on kevyt, joten soveltuu mainiosti pienillekkin koirille. Tätä on mukava käyttää myös talvisin sillä tässä ei ole kaulaa vasten kylmää ketjua, kuten puolikiristyvissä pannoissa useimmiten on. Talutin on leveydeltään 1,3 cm ja pituudeltaan 130 cm (tässä ei ole pantaosuutta mukana). Panta säätyy pienimmillään 19 cm ja maksimissaan 50 cm asti. Pehmopannan levennetyn osuuden pituus on 18 cm ja leveys on 2,5 cm.

Väriltään tummansininen, valkoisin tähtikuvioin. Valmistaja For My Dogs.

Varastossa

Määrä:
kpl

Kuvaus

Koiran yhdistelmä talutin pehmopannalla. Näppärä talutin ja panta yhdistelmä, joka on myös pehmustetun pantaosuutensa ansiosta miellyttävä koiran kaulassa.

Lisätiedot

Paino0,070 kg (kilogramma)
Mitat2,5 cm (senttimetri)

Brand

For My Dogs

Valmistaja For My Dogs, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden sekä käytännöllisyyden. ”Tuotteiden korkea laatu, tarkka suunnittelu ja tyylikäs ulkonäkö täyttävät muoti -ja laatutietoisimmankin lemmikin ja omistajan vaatimukset.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “For My Dogs yhdistelmä talutin pehmopannalla, tummansininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...